Wethouder Helga Witjes opent

maandelijkse koffieochtend Zilverkamp

HUISSEN - Ondanks de storm en regen druppelen de bewoners van De Zilverkamp langzaam binnen bij De Kuul in Huissen. Binnen is het warm en ruikt het al lekker naar koffie. Niet iedereen kent elkaar maar dat maakt niks uit. Al snel worden tafels aangeschoven zodat iedereen met elkaar een praatje kan maken.

Wethouder Helga Witjes trapt af door iedereen welkom te heten en te bedanken voor de samenwerking waardoor dit initiatief van de grond is gekomen. De wijkplatforms, de ParticipatiePunt medewerkers, vrijwilligers en Stichting Welzijn Lingewaard hebben krachten gebundeld en zijn ook aanwezig bij deze eerste editie. De wens is natuurlijk dat er steeds meer buurtbewoners uit de Zilverkamp aanhaken en deze koffieochtend uiteindelijk net zo succesvol verloopt als in de andere kernen. En dat dit ontmoetingsmoment versterkt kan worden met een ParticipatiePunt in de Zilverkamp. Ontmoeting is ook een belangrijk onderwerp in de nieuwe wijkaanpak. Dit is een gezamenlijke aanpak van verschillende partijen om de Zilverkamp een impuls te geven.

Noteer alvast in de agenda, neem de buurvrouw/-man mee en schuif gezellig aan bij de volgende koffieochtend op donderdag 2 november (10.00-12.00 uur) in De Kuul in Huissen. Iedereen is welkom van jong tot oud!

Heeft u vragen die niet kunnen wachten tot de opening van het ParticipatiePunt Huissen Zilverkamp? E-mailen of bellen kan alvast met: pphuissen@swlingewaard.nl of 088 2552530.

Het ParticipatiePunt Huissen centrum is gevestigd in de Lange Kerkstraat 15 en iedere woensdagmiddag open van 14.00 – 16.00 uur.