Afbeelding
Foto:

Verkoop Vriendenkaarten

Kraonige Zwaone gestart

HUISSEN - Met de Huissense kermis weer achter ons, ligt de aftrap van het volgende feest al weer in het verschiet: Huusens Vastenaovond (ook wel carnaval genoemd!).

SHCG De Kraonige Zwaone, die een belangrijke rol in het organiseren van het Huissens Carnaval voor haar rekening neemt, wilt ook dit seizoen weer zoveel mogelijk carnavalisten als vriend betrekken bij dit feest.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen wil De Kraonige Zwaone zoveel mogelijk carnavalisten de mogelijkheid bieden om Vriend te worden . Middels de site van de Kraonige Zwaone: www.dekraonigezwaone.nl kunt u Vriend van de Kraonige Zwaone worden. Een vriendenkaart kost vijftig euro.

Een Vriendenkaart geeft de mogelijkheid om alle avondactiviteiten van de Kraonige Zwaone bij De Gouden Engel bij te wonen. Ook geeft de Vriendenkaart gegarandeerd een plaats in de zaal tijdens de Pronkzitting in De Brink.

Omdat 11/11 op een zaterdag valt zal de traditionele aftrap gecombineerd worden met het Openingsbal waar. De opening zal om 11.11 uur plaatsvinden bij De Zwaon op de markt. Aansluitend zal een dag vullend muzikaal (buiten)programma aangeboden worden bij de deelnemende Horeca gelegenheden in de kom. Dit dagprogramma zal om 18.30 uur overgaan in het Openingsbal bij De Gouden Engel. Hier zal om 19.11 uur afscheid genomen worden van Z.D.H. prins Danny. Het hoogtepunt van de dag, de onthulling van de nieuwe prins en prinsenvrollie, staat om 21.11 uur gepland.