Foto: Rick Bouwman
Foto: Rick Bouwman Foto:

Het Nederlandse Rode Kruis huldigt Lingewaardse jubilarissen

HERVELD - Op dinsdag 3 oktober organiseerde het Nederlandse Rode Kruis Afdelingen Lingewaard en Overbetuwe een gezamenlijke jaarvergadering in het dorpshuis De Hoendrik in Herveld.

Naast de gebruikelijke jaarverslagen van de secretaris en van de penningmeester werden de jubilarissen van de beide afdelingen gehuldigd. Uit de gemeente Lingewaard ontvingen twee personen een erkenning (medaille) en een oorkonde vanuit het Nederlandse Rode Kruis. Dit zijn Angela van Geelen uit Huissen en Miranda Roelofsen-Bulters uit Angeren. Beide personen zijn als vrijwilliger al tien jaar actief bij het Nederlandse Rode Kruis. Angela vervult de functie van coördinator-collectant in de gemeente Lingewaard en Miranda vervult de functie van collectant in Angeren. Zij kregen beiden hun versierselen opgespeld door de secretaris, Dick Huiskamp.

Vanuit de gemeente Overbetuwe werden gehuldigd Peter Stam, Gerrit ter Beest en Co Deij. Joop van der Heijden uit Valburg nam na 44 jaar afscheid als vrijwilliger van het Rode Kruis. Hij heeft in die lange periode vele functies vervuld. Hij kreeg vanuit de beide afdelingen een attentie aangeboden. Meer informatie over het Rode Kruis in de afdelingen Lingewaard en Overbetuwe is te vinden op de speciale Faceboogpagina.

Jaarvergadering van SuVe

ANGEREN - Het bestuur van de SuVe is voornemens om haar jaarlijkse algemene ledenvergadering te laten plaatsvinden op zaterdag 14 oktober.

De jaarvergadering zal deze keer plaatsvinden in herberg De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren en begint om 19.00 uur. De verschillende jaarverslagen zijn vanaf 10 oktober aan te vragen bij: wims62@outlook.com.