Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop Herenzitting

GENDT - Op zondag 26 november wordt de vijftiende herenzitting in Gendt gehouden in de Providentia in Gendt. Tijdens deze vijftiende Herenzitting zal weer een keur aan artiesten voorgeschoteld worden. Zoals gebruikelijk staan Lach, Dans en Zang centraal.

De herenzitting Gendt is een herenzitting met een knipoog, maar van de bezoekers wordt wel verwacht dat ze komen in een net pak, het liefst in een smoking. Elk jaar staat er ook een motto centraal. Een motto waaromheen de artiesten zullen acteren. Dit jaar zal dat zijn 'Zo kan het ook!' doelend onder andere op het geweldige programma wat voorgeschoteld zal worden. Zalm, kaviaar en bitterballen en natuurlijk heerlijke pils uit speciale fustjes op tafel. Lokaal, regionaal en nationaal talent zal het podium betreden in een snel afwissend tempo en met een knipoog! "Zorg dat u erbij bent, nu het nog kan! Kaarten zijn te bestellen bij Han Derksen (06 51343807, handerksen@kpnmail.nl ) of Theo Aaldering (06 51765437 Th.aaldering@gmail.com).

Voor nadere info kunt u ook op facebook een kijkje nemen bij Herenzitting Gendt of http://herenzitting-gendt.nl. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de organisatie bereikbaar via Han Derksen of Theo Aaldering."