Afbeelding
Foto:

Halloween griezeltocht, durf jij het aan?

HUISSEN - Zombies, heksen, monsters; je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de Halloween-griezeltocht van wijkvereniging Zilverkamp in Huissen. Ben je ervan overtuigd dat niemand jou de stuipen of het lijf kan jagen of ben jij juist goed in het laten schrikken van mensen? Dan zien we jou graag op dinsdagavond 31 oktober!

Vanaf 19.00 uur kun je in groepjes beginnen met de griezeltocht vanaf café De Kuul, Wagenweg 12 E in Huissen. Heb je geen zin om lang in de rij te staan? Kom dan iets later. De laatste groep vertrekt om 20.00 uur. Deelname is gratis. Griezels en helpers gezocht!

Hou jij ervan mensen de stuipen op het lijf te jagen en heb je dinsdagavond 31 oktober nog geen plannen? Help ons dan mee! Ook zijn we nog op zoek naar mensen die ons dinsdagmiddag 31 oktober willen helpen met het opbouwen en versieren van de route en mensen die dinsdagavond een groepje willen begeleiden. Aanmelden kan via info@zilverkamp.nl.

We proberen er een spannende tocht van te maken. Maar, wat voor de een spannend is, is voor de ander misschien nog niet spannend genoeg. Schat dus voor jezelf én voor je kinderen in of jullie het aandurven!