Jubileumviering bij Stichting Welzijn Ouderen Gendt

GENDT - Op zondag 22 oktober gaan de 250 aangemelde deelnemers van de activiteitengroepen hun 25-jarig jubileumfeestje vieren. Vanaf 10.00 uur drinken ze gezamenlijk in de zaal Providentia te Gendt een kop koffie of thee.

Voorzitter René Abels zal eenieder welkom heten. Daarna volgt, te beginnen om 11.00 uur, een optreden van een artiest. "Voor de deelnemers is het nog een verrassing wie dat zal zijn. Na het optreden gaan we met zijn allen genieten van een lunch.

Om 14.00 uur gaan de deuren van de Providentia open en kan eenieder die dat wil kennismaken met de activiteiten die wekelijks door het SWOG georganiseerd worden. Onze deelnemers zullen laten zien hoe ze schilderen en tekenen, bloemschikken, koersballen, jeu de boule, gymen, volksdansen, dynamic tennissen en sportief bewegen (Galm en Sport en Spel)."

Bezoekers kunnen zelf een spel spelen. Deelnemers van de activiteitengroepen Engelse taal, sportief wandelen, nordic wandelen, Soos, Kunstbeschouwing, biljarten en de fietstochten geven informatie over hun wekelijkse bijeenkomsten. Wellicht dat de groep zanglust nog enkele liederen gaat zingen. Mensen die belangstelling hebben om te gaan deelnemen aan een van de activiteiten, kunnen zich aanmelden.

's Middags wordt er twee keer een loterij gehouden. De opbrengst van de lotenverkoop is geheel besteed aan de prijzen die verloot worden. Er zijn mooie prijzen te winnen. Om 16.00 uur is de viering afgelopen.