Afbeelding

Winnaars fotowedstrijd dierenartspraktijk

BETUWE - Afgelopen zaterdag op 7 oktober vond de jaarlijkse open dag voor dierenartspraktijken plaats. Het werd een leuke middag, met puppycursussen, de knuffeldokter, diverse boeiende lezingen en als afsluiting de bekendmaking van de winnende foto van je huisdier!

Op de foto’s staan de winnaars van de categorie 'Kat van het jaar' en ‘Hond van het jaar’, uitgereikt door dierenarts Laura Wagenaar van dierenartspraktijk Oost-Betuwe.

Het aankomende jaar zullen deze afbeeldingen van deze mooie huisdieren op de uitnodigingskaart voor vaccinaties verschijnen! Het was weer een geslaagde dag!

Feestavond van hengelsportvereniging De Snoek

GENDT - Op 28 oktober is het weer zo ver!! De jaarlijkse feestavond van hengelsportvereniging De Snoek bij De Klok Horeca Gendt.

Een spetterende avond waar de koningen en koninginnen worden gehuldigd. Tijdens deze avond is er ook weer de grote verloting, met elk jaar weer prachtige prijzen. Er is live muziek en een hapje en een drankje!

Het belooft weer een gezellige avond te worden. De avond begint om 20.00 uur. De entree is voor leden en partner gratis; introducés betalen 7,50 euro. Opgeven voor deze avond kan door een email te sturen naar hsvdesnoekgendt@gmail.com of 0481 421043 te bellen.

Afbeelding