Foto: Erika Derksen
Foto: Erika Derksen Foto:

Feelin'Good,

niet zomaar een koor...

HUISSEN - Vind je zingen leuk en zoek je een nieuwe hobby, kom dan eens kijken en luisteren op de repetitieavond van Feelin'Good, het gemengde koor van Huissen en omgeving.

"Ons koor, met ruim 45 enthousiaste leden, heeft een breed repertoire: van muziek uit de zestiger en zeventiger jaren tot meer actuele hits, musicalnummers en soms ook folk. We zingen vierstemmig onder leiding van onze dirigent Maarten van Veen.

We zijn nu druk aan het oefenen voor het eerstvolgende optreden 'Huissen bij kaarslicht' op 9 december. Woensdagmiddag 3 januari zingen we in het Openluchtmuseum in Arnhem en zondag 8 april geven we een concert in de kerk van Ressen.

Toch kunnen we wel wat versterking gebruiken. Ervaren zangers en zangeressen zijn uiteraard welkom, maar wordt het jouw eerste keer, heb geen drempelvrees want het zingen leer je tijdens de repetitie.

Tot slot nog een paar goede redenen om je bij een koor aan te sluiten: zingen werkt ontspannend, geeft energie en is op tal van manieren gezond, het verhoogt de weerstand, is goed tegen stress en je wordt er ook nog eens blij van.

We zien je graag op een van onze repetitieavonden, te weten woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de protestantse kerk Huissen, Raadhuisplein 35. Meer informatie staat op www.koorfeelingood.nl."