Foto: Jamie Stoffels
Foto: Jamie Stoffels Foto:

Jaarconcert van

Cantilene Haalderen

HAALDEREN - Op zondagmiddag 22 oktober organiseert Gemengde Zangvereniging Cantilene uit Haalderen haar jaarconcert. Het repertoire van het koor, dat al sinds de oprichting in 1979 onder leiding staat van Gerard Rutjes, is veelomvattend; werken van Verdi, Mozart en Karl Jenkins worden gezongen, maar ook de moderne werken zoals het Hallelujah van Leonard Cohen.

Hanneke Engels studeerde aan de ‘MusicAllFactory’ en vervolgens aan het conservatorium muziektheater te Tilburg. In 2009 studeerde ze af. In 2010 startte ze haar eerste uitvoerende baan bij de musical Soldaat van Oranje waar ze onder andere te zien was als hofdame Angela. In 2013 en 2014 was ze te zien als een van de nonnen in de hitmusical Sister Act. Momenteel richt ze zich vooral op haar (solo) zangoptredens en geeft ze privé- en musical lessen.


Martijn van Vuuren is zeer veelzijdig in de muziek. Van kleinkunst tot musical, van Nederpop tot evergreens. Je kunt veel kanten uit. Hij treedt regelmatig op als zanger bij diverse gelegenheden. Martijn is een alleskunner. Zanger, percussionist, presentator en clown en in zijn vrije tijd staat hij ook nog voor de klas (of was dat nu andersom?) Maakt het uit? Nee, want zijn passie is muziek en theater. Maar vanmiddag bij ons houdt hij zich vooral bezig met zang!

Het concert wordt gehouden in de RK Kerk in Haalderen. In de pauze wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Aanvang 15.00 uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur en de entree bedraagt 6,00 euro.