Afbeelding
Foto:

De Snertrit van

Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op zondag 8 oktober heeft de Angerse Oldtimer Club de Snertrit gereden. Met hier en daar een donker wolkje aan de lucht zag het er betrouwbaar uit. Het aantal aanmeldingen was groot dus de deelnemers gingen van het beste uit.

Tijdens het inschrijven van de deelnemers bij ons clubhuis De Letste Stuyver was het erg gezellig. Onder het genot van een kopje koffie kwamen er weer sterke verhalen ter tafel. Rond 10.30 uur begaven de deelnemers zich naar de voertuigen om te starten. Het vertrek liep vlekkeloos.

De rustplaats was deze rit bij het Skoda Museum in de Krakkedel. Eigenaar Hans Hubers was zo gastvrij om dit mogelijk te maken. Hans is in het bezit van oude Skoda's in elke uitvoering en model. Onder het genot van een kopje koffie en een appelpunt konden de deelnemers een rondgang maken door het museum.

Na afloop zijn Hans en partner bedankt en in de bloemetjes gezet. De tweede helft van de rit bracht ons via een mooie omweg naar het clubhuis. Waar Gerben en Danielle de goed gevulde snert (erwtensoep) warm hadden. Aangevuld met een pannenkoek. De deelnemers lieten het zich smaken. Onder het drinken van een drankje werd de geslaagde dag doorgenomen. Hier en daar hebben de deelnemers nog wel een buitje gehad. Ondanks dit is het goed verlopen. Op naar het seizoen 2018 wat het buitengebeuren betreft.