Afbeelding

Workshop kaarsen maken

op De Minkhof in Bemmel

BEMMEL - De tijd is aangebroken om de kaarsjes aan te steken. De wintertijd staat voor de deur en dan is het heerlijk om een kaarsje voor uw raam te zetten… Kaarslicht geeft sfeer, heeft iets magisch en kan bijvoorbeeld niet ontbreken op een mooi gedekte tafel. Kaarsen passen in elk interieur.

Nu is het ook nog mogelijk om zelf uw kaarsen te maken. Op De Minkhof kan dit op maandagochtend 23 oktober van 10:00 tot 12:00 uur. Onder deskundige begeleiding leert men om creatief twee grote en twee kleinere kaarsen te gieten. De kosten bedragen inclusief de materialen 12,50 euro, ook de koffie/thee ontbreekt niet. Zich inschrijven kan bij de coördinator@minkhof.nl, 06 41575409 op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en12:00 uur.

Ook zijn de vrijwilligers van De Minkhof al druk bezig met het plannen van de kerstactiviteiten. "Wij willen zeker niet te vroeg zijn en ook Sinterklaas de ruimte geven op 3 december in onze boerderij, maar weet dat u daarna ook zeker een sfeervolle kerst bij De Minkhof tegemoet kunt zien!"
Meer info staat op www.minkhof.nl.