Bijzonder concert

in de Toren van Ressen

RESSEN - Op zondag 5 november vindt vanaf 14.00 uur een bijzonder concert plaats in de Toren van Ressen voor jong en oud.

Na bestudering van de toren aan de binnen- en buitenkant gaan we aan de slag met klein-metselwerk om de toren na te bouwen, tekenen en metselen. Na de eerste start vindt er een toepasselijk concert plaats waarbij jeugdige talenten van zich laten horen.

In de pauze is er heerlijke sap (of koffie/thee) uit de enige echte Betuwse appeltap met het welbekende appelflapje. Na de pauze bouwen we verder en is er (weer) een verrassing voor diegene die geïnteresseerd zijn in muziektheorie, ook daar bouwen we verder! T. Metissimo maakt eigen onderwijs modules en het metselconcert is een onderdeel van de Open-Science onderwijsmodule RekenToren. Hierbij worden meerdere vakken gecombineerd. ANBI Stichting Talento Metissimo zet zich in door het geven van uniek top-onderwijs in Beta en Cultuur. Ieder talent telt! Van harte welkom! Het belooft een gezellige middag te worden. Zin om mee te doen? Entree inclusief een sapje en een flapje kost vijf euro(overige consumpties voor eigen rekening). Het is fijn als u zich van te voren aanmeld, niet verplicht. Meer informatie staat op www.TalentoMetissimo.nl en verkrijgbaar via 0481 465786 of 06 25506566.