Meld je nu aan

voor Rots- & Watertraining!

LINGEWAARD - Speciaal voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool biedt Stichting Welzijn Lingewaard de Rots & Water training aan. Rots & Water is een training waarbij kinderen steviger in hun schoenen leren staan en beter voor zichzelf leren op komen.

Bij de training gaat het om de mentale en fysieke weerbaarheid bij kinderen te vergroten en te versterken. In een kleine groep werken ze aan zelfbeheersing, zelfvertrouwen en leren ze communiceren van uit de Rots- & Waterhouding. Hierdoor worden zij bewuster van hun eigen gedrag en hoe dit op anderen over komt.

Stichting Welzijn Lingewaard biedt deze training aan op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Speciaal voor minima die niet bij commerciële Rots & Water training aan kunnen kloppen vanwege niet toereikende financiële middelen.

De training start op 26 oktober (15.30 – 17.00 uur) en er zijn nog enkele plekken. De trainingsdata zijn: 26 oktober, 2, 9. 16. 23 en 30 november in sportzaal De Hoenderik, Ponylaan 6, Bemmel. Voor meer informatie of aanmelden mail: jongerencoach@swlingewaard.nl of bel: 088 2552555.