Fotobijschrift: 
Niki Smit, kinderboekenschrijfster van o.a. 100% Coco (foto: Renée Bounin)
Fotobijschrift: Niki Smit, kinderboekenschrijfster van o.a. 100% Coco (foto: Renée Bounin) Foto:

Modeflitsen bepalen straatbeeld in Huissen

HUISSEN - Fashion Weekend Huissen staat voor de deur. Tijdens dit fashionfeestje op 28 en 29 oktober staat alles in het teken van fashion, lifestyle en gezelligheid. Hier hoort, naast de nieuwste najaarscollecties, natuurlijk ook muziek en een lekker drankje bij. Alles komt samen in één flitsend weekend met activiteiten voor groot en klein.

Diverse winkels presenteren modeflitsen met hun najaarscollecties op podia die in de winkelstraten staan opgesteld. Flitsende presentaties van dames-, heren- en kindermode, schoenen, sieraden, accessoires, sportoutfits en lingerie, zodat je kunt zien hoe je hip en trendy het najaar ingaat. Maar ook podia met woonaccessoires die inspireren hoe je je woon- of slaapkamer gezellig maakt voor de donkere tijd van het jaar. En wat is een modefeest zonder fashiondrankjes?

Zondag 29 oktober wordt er voor modebewuste kids een contest georganiseerd; 'Wie zijn dé Fashionista's (j/m) van Huissen?' Kids komen in hun meest fashionable outfit naar 'La Boutique d'Huissen' en laten zichzelf vastleggen voor de camera.
Voor de jury hebben we niemand minder dan kinderboekenschrijfster Niki Smit gevraagd. Zij wordt geassisteerd door kinderjurylid Ninthe. Samen kiezen zij uiteindelijk de Fashionista's (j/m) van Huissen. Niki Smit is aanwezig om te signeren of een selfie te maken met iedereen die dat wil.

Laat je dit weekend inspireren of complimenteren door de modepolitie. Neem een kijkje in de winkels voor de totale collectie. Een aankoop wordt bij veel winkeliers beloond met een korting of presentje. Sluit je Fashion Weekend gezellig af op één van de vele terrassen, in de restaurants of cafés die Huissen rijk is. We zijn tenslotte niet voor niets Heerlijk (in) Huissen.

De modeflitsen zijn op zaterdag 28 oktober tussen 10:00 en 17:00 uur en op zondag 29 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur. De kidscontest is van 13:00 tot 15:30 uur. Niki Smit signeert tussen 14:00 en 15:30 uur.