Afbeelding

LT Woninginrichting:

de vloerspecialist met de scherpste prijzen!

ARNHEM – Alle bekende merken vloerbekleding, of dat nu tapijt, laminaat of hout is, LT Woninginrichting levert het u tegen de meest aantrekkelijke prijs van de regio! En uiteraard wordt het ook vakkundig en netjes voor u gelegd.

De keuze voor een nieuwe vloer kan soms best lastig zijn. Een vloer moet voor langere tijd liggen en is vaak zeer bepalend voor de sfeer in een ruimte. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de intensiteit van het gebruik ervan. Maakt u dan eens een afspraak met de specialisten van LT Woninginrichting voor deskundig advies bij u thuis. Geheel vrijblijvend natuurlijk. LT Woninginrichting neemt dan een reeks van stalen van de diverse vloeren mee. Dat is ideaal, want bij u thuis kunt u de vloer dan goed bekijken met het licht in de kamer waar de vloer moet komen. Bovendien is het fijn dat u de kleur van uw nieuwe vloer bij uw meubels of bij uw keuken kunt bekijken. Het licht in een showroom is namelijk altijd anders dan bij u thuis. Ook het bekleden van uw trap is bij LT Woninginrichting in zeer goede handen. Voor slechts 199 euro (inclusief vloerbedekking) wordt uw trap netjes in orde gemaakt. Met 25 jaar ervaring is daar geen twijfel over mogelijk. U bent er altijd verzekerd van een klantvriendelijke service én garantie uiteraard. De positieve reviews van klanten, die te lezen zijn op Werkspot.nl, spreken voor zich.

Een vrijblijvend advies bij u thuis is met één telefoontje te regelen: 06 12734738. LT Woninginrichting komt graag bij u over de vloer!