Collecte Dierenbescherming

ANGEREN - Ook dit jaar gingen weer enthousiaste collectanten, waaronder veel jeugdcollectanten, in Angeren langs de deur voor een gulle gift voor de Dierenbescherming. Met z'n allen hebben we het geweldige bedrag van 851,70 euro opgehaald!

"Met deze bijdrage kunnen weer veel gedumpte, mishandelde en verwaarloosde dieren worden geholpen. De Dierenbescherming is geen overheidsinstelling, en kan haar werk alleen verrichten dankzij de contributie van leden en donateurs en de opbrengst van de jaarlijkse kollekte! Langs deze weg wil ik iedereen hartelijk danken voor zijn of haar gulle gift, maar vooral een bedankje aan alle collectanten voor hun hulp. Zij zetten zich elk jaar weer belangeloos in, en ik vind dat zij een dikke pluim verdienen", aldus Ineke Beumer.

Indien u zich geroepen voelt om volgend jaar ook een paar uurtjes te kollekteren, meldt u zich dan aan bij de Dierenbescherming of bij: Ineke Beumer, 0481 424045.

Wilt u nog meer doen voor de Dierenbescherming dan kunt u ook donateur worden. Voor meer info: www.dierenbescherming.nl of 088 8113000."