Afbeelding
Foto:

Theo Schut winnaar

internationale meeting BMW 02 club

HUISSEN - Theo Schut heeft al jaren passie voor auto's. Hij is de trotse eigenaar van een gerestaureerde BMW 2002 TII uit 1973!

Na jaren actief te zijn geweest in de autosport, is de passie voor de BMW is altijd gebleven. Theo's droom is altijd geweest om zijn BMW 2002 TII tot in de puntjes te restaureren. Vijf jaar geleden is hij hiermee begonnen. Nadat hij zijn 02 geheel had gestript, is Theo begonnen met de volledige restauratie van de auto. Na diverse beurzen te hebben bezocht; om alle benodigde onderdelen te verzamelen, zodat zijn BMW in originele nieuwstaat kon worden hersteld.

Zijn bedrijf Theo Schut Autoschade is volledig uitgerust om dit restauratie project uit te kunnen voeren. Het laswerk, spuitwerk en montage van alle onderdelen was een tijdrovende klus, daar zijn dan ook vele uren in gaan zitten. Na jaren werk was het deze zomer zover! Theo kon de weg op met zijn BMW 2002 TII. Samen met vele liefhebbers van deze auto's had hij zich ingeschreven voor de internationale BMW 02-treffen in Lelystad.

De auto werd grondig geïnspecteerd door de keurmeesters en ook het publiek kon zijn stem uitbrengen. Aan het einde van de dag kwam de uitslag met als resultaat de publieksprijs en de eerste prijs van Concours d'Elegance Standard. Dit is een fantastische beloning voor alle gewerkte uren en het precisiewerk, aldus een trotste Theo Schut.