Afbeelding
Foto:

deBol in concert met het Kromme Rijn Fluitkwartet

BEMMEL - Op zondag 29 oktober om 15.00 uur verzorgt stichting deBOL uit Bemmel een klein, intiem concert in de Foyer van de Theaterkerk in Bemmel. De entree bedraagt tien euro.

Het concert wordt verzorgd door het Kromme Rijn Fluitkwartet en begint om 15.00 uur. Het Kromme Rijn Fluitkwartet begon met musiceren in 1975 en bestaat uit de volgende vier (amateur)musici;
Fluitist Frank Adriaans speelde in het NSO (Nederlands Studenten Orkest) en in het Reicha Quintet. Violist Jan Gispen was van 1965 tot 1970 concertmeester van het USKO (Utrechts Studenten Koor en Orkest) en speelde in het Nationaal Jeugdorkest. Met het Zaratrio won hij twee maal het Singer kamermuziekconcours voor amateurmusici en met het Zarakwartet ook het Avro Haydnconcours.
Altviolist Maarten Pieters speelt zowel viool als altviool. Hij maakte deel uit van het orkest van het Arnhems muzieklyceum, was in 1974 en 1975 concertmeester van het USKO, speelde in het Nesko (Nederlands Studenten Kamer Orkest) en in de Utrechtse Muziek Academie.
Cellist Camiel Severijns speelde in het Bosch Symfonie-orkest en diverse kamermuziekensembles. Hij heeft ook diverse composities op zijn naam staan. Met zijn concert voor klavecimbel en strijkers won hij in 1999 de eerste prijs bij de compositiewedstrijd van de Haarlemse Clavecimbel Dagen.
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar aan de ingang van de kerk. Wilt u zeker zijn van een plaats, stuur dan even een mailtje naar stichting.debol@planet.nl.