Foto: Benno Arends
Foto: Benno Arends Foto:

Nog enkele tickets voor

doldwaze party in De Buitenpoort

HUISSEN - Thema Q-music Party is geworden... Hoe Fouter Hoe Beter! Wat dat betekent voor de avond op zaterdag 4 november? Dat er nog meer foute en nog fouterderder nummertjes gedraaid zullen worden door de Q-music-dj's. Gewoon, omdat het zo lekker mee zingen en dansen is op die fouter dan foute liedjes.

Una paloma blancaaaa, Sex on the beach, Greased lightning, I will survive, We are the children of the night, Leef, Y-M-C-A! Meezingen maar, confetti het publiek in, handjes in de lucht en dansen tot je niet meer kunt. De Buitenpoort heeft deze zeer gewilde party weten te boeken. Nog geen kaartje? Fout! Eh, foei! Maar geen nood, er zijn er nog enkele beschikbaar. Ga naar: www.debuitenpoort.nl en bestel! Wees wel snel, anders vis je net als de vorige keer (toen het was uitverkocht) achter het net. En die fout wil je niet (nog eens) maken!

Want... wat een dj-booth! Wat een dj's! Wat een show! Wat een foute muziek! Zaterdag 4 november dus weer uit je plaat gaan op Q-music presents The Party Hoe Fouter, Hoe Beter in De Buitenpoort in Huissen. Met bekende dj's, een indrukwekkende dj-booth van 18 TFT-schermen voor video en visuals, een leddecor met bigscreens staat de Q-music presents The Party garant voor een wervelend feest. Een show die zijn gelijke niet kent. En daarom altijd een uitverkocht huis in Huissen en een topsfeer. Zaterdag 4 november. Aanvang: 21.00 uur. Entree: 10 euro (18+).