Wie verdient de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2017?

LINGEWAARD - Stichting Welzijn Lingewaard en het comité Vrijwilligersgala organiseren weer de uitreiking van de Lingewaardse Vrijwilligersprijs. Nieuw is dat de prijs toegekend wordt aan een bepaalde doelgroep. De vrijwilligersprijs 2017 zal gaan naar een persoon, groep of organisatie die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft ingezet voor een sportvereniging (anders dan voetbal!).

Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers, laat het ons weten en geef de nominatie door via het SWL Meldpunt meldpunt@swlingewaard.nl of telefonisch: 088-255 25 55.

Selectieprocedure:

Genomineerden dienen vóór 30 oktober aangemeld te worden

De Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2017 zal door een onafhankelijke commissie, onder leiding van burgemeester Marianne Schuurmans, worden toegewezen

De genomineerden worden uitgenodigd voor het Vrijwilligersgala 2017, op 24 november georganiseerd door het comité Vrijwilligersgala in zaal Providentia in Gendt. Op deze avond zal de winnaar bekend worden gemaakt en zal de winnaar de Lingewaardse Vrijwilligersprijs ontvangen uit handen van de burgemeester.