Jonge Kracht zoekt voorzitter jeugdcommissie

HUISSEN - Voetbalvereniging Jonge Kracht zoekt voorzitter jeugdcommissie. De jeugdvoorzitter is de 'spreekbuis' en draagt de eindverantwoordelijkheid van de jeugdcommissie; gedane voorstellen worden door hem/haar verwoord en verdedigd.

Hij/zij staat open voor kritiek en opmerkingen. Ook maakt hij/zij deel uit van het algemeen bestuur van de vereniging. Hij bepaalt het beleid van de jeugdcommissie, in samenspraak met de overige jeugdcommissieleden en de voorzitter dagelijks bestuur en is verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.

Leidt de vergadering van de jeugdcommissie. Coördineert de verschillende commissietaken binnen de jeugdcommissie. Vertegenwoordigt de jeugd bij de vergaderingen van het algemeen bestuur/ dagelijks bestuur en informeert over de gang van zaken binnen de jeugdafdeling. Hij is verantwoordelijk voor een goede communicatie tussen de jeugdcommissie en het dagelijks bestuur/algemeen bestuur en vertegenwoordigt de jeugdafdeling bij officiële gelegenheden.

Hij is verantwoordelijk voor het goed en naar behoren functioneren van de jeugdafdeling. Signaleert problemen welke eventueel ontstaan tussen leiders, trainers, spelers en ouders en speelt deze door naar de desbetreffende coördinator. Treedt op als bemiddelaar bij problemen en conflicten binnen de jeugdafdeling

Beschik jij over de nodige leidinggevende capaciteiten, kun jij mensen aansturen, coachen en waarderen, kun jij delegeren, oplossingsgericht denken en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Neem dan contact op met Lambert Neijenhuis, voorzitter Jonge Kracht. lambertneijenhuis@hotmail.com of 06 51941077.

ANV Lingestreek gestart met onderhoud landschap

BETUWE - De landschapsonderhoud ploeg van de Agrarische Natuur Vereniging Lingestreek gaat weer aan de slag, het agrarisch landschap vraagt om onderhoud. De wilgen zijn weer uitgelopen in het typische Rivierenlandschap.

De wilgen in het Rivierengebied hebben een opknapbeurt nodig. De voorman van de werkploeg, Wout, geeft aan dat wachten met onderhoud uiteindelijk leidt tot beschadigingen en dat gaat ten koste van de boom. Maar ook de hoogstamboomgaarden hebben weer een snoeibeurt nodig. Zo zie je het landschap vraagt om onderhoud. De werkploeg van de ANV staat klaar! Ook voor erfbeplanting, struwelen en afrasteringen. info@anvlingestreek.nl of Wout Speijers 06 12401966.