Afbeelding
Foto:

TOP TLC Session met Eli Goffa

BEMMEL - Vrijdag 3 november kunt u weer genieten van een mooi liveoptreden in de Theaterkerk. TOP heeft de rasmuzikant Eli Goffa weten te strikken. Deze Vlaamse zanger werd geïnspireerd door de elpees uit zijn vaders collectie, en dat hoor je terug in zijn muziek. De Paul Simons en Bob Dylans van deze wereld hebben duidelijk hun invloed gehad. Elie de Prijcker, zoals deze singer-songwriter eigenlijk heet, combineert op krachtige wijze rock, folk, soul en americana met een breekbaar en eerlijk geluid.

Eli’s nummers gaan over zijn eigen leven en dat van anderen om hem heen. Samen met zijn band brengt hij nummers over liefde, afscheid, dromen en alles wat hem maar inspireert. Eli heeft de laatste jaren flink naam gemaakt voor zichzelf en zijn muziek. Zijn single ‘How about a little love’ was in 2016 regelmatig op de radio te horen.

Tijdens de TOP TLC Session brengt Eli zijn zelfgeschreven nummers ten gehore. Zijn optredens staan garant voor intimiteit en muzikaal genot. Eli heeft een eigen sound die je beslist moet horen!

Aanvang 21:00 uur. Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.