Afbeelding
Foto:

OostEuropaDag Doornenburg groot succes!

DOORNENBURG - Na een zeer succesvolle OostEuropaDag in 2014 is 14 oktober een OostEuropaDag gehouden in en rondom het Skodamuseum Nederland in Doornenburg.

De opzet hiervan was eenvoudiger maar zeker niet minder! De vele Oosteuropese merken van voertuigen (zowel auto's als motoren - denk aan Skoda, Lada, Trabant, Wartburg, Volga et cetera- konden eventueel hun hobbyspullen verkopen via de zogenaamde kofferbakverkoop en er was gelegenheid 's middags mee te doen aan een toerrit door de gemeente Lingewaard.

Deze rit ging via de Rijndijk van Doornenburg naar Hulhuizen en vervolgens naar Gendt, Haalderen, Bemmel, Huissen en uiteindelijk eindigde deze dag bij café De Letste Stuyver in Angeren. De deelnemers, ook een flinke delegatie uit België, bleven maar foto's maken van dit gevarieerde gebied. Op diverse facebookpagina's zijn fotoalbums te bekijken. Het mooie weer droeg eraan bij dat het een gezellige dag werd. Alle neuzen stonden dezelfde kant op en dat was in feite een groot compliment voor initiatiefnemer Hans Hubers en Irena.

Afbeelding