Afbeelding
Foto:

'Alles was zo respectvol en stijlvol verzorgd,

met net dat beetje extra wat je helemaal niet verwacht'

BEMMEL - Het logo van Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard bestaat uit twee in elkaar gestrengelde handen. Van een stervende jonge vrouw en haar zoon Constantijn.

Door het overlijden van zijn moeder werd Constantijn al op jonge leeftijd emotioneel betrokken bij een uitvaart. Hij mocht haar hand vasthouden toen moeder stierf, zegt hij met een lichte emotie. Als 12-jarige voelde Constantijn dat de hand van moeder kouder werd. De aanraking met de dood en later de uitvaartbranche, zou hij nooit meer loslaten.

Constantijn heeft 'het vak' geleerd door een stage bij Dela en in dienstverband als uitvaartverzorger bij Monuta. Beiden hebben zijn ogen geopend voor hoe, wanneer en waarom iets fout kan gaan. De tijdsdruk bijvoorbeeld. Voor een gesprek met nabestaanden staat bij Dela en Monuta een afgemeten tijd gepland. Om de familie goed te kunnen ondersteunen, in een voor hun emotionele en moeilijke periode, mag en kan tijd niet belangrijk zijn.

Constantijn werkt het liefst samen met lokale ondernemers. Het ons-kent-ons gevoel wordt stevig omarmd. "Het is voor nabestaanden fijn om aan tafel te zitten met iemand die niet vreemd voor ze is en de lokale gebruiken kent. Dat geeft vertrouwen."

Tijdens het gesprek manifesteert Constantijn zich als een betrokken en sociale uitvaartondernemer met passie voor het respectvol verzorgen van een persoonlijk en waardig afscheid. En voor een eerlijke prijs, want transparante en eerlijke tarieven zijn nog steeds een groot goed.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging heeft de beschikking over een eigen rouwauto, gastdames, uitvaartassistenten, uitvaartspreker(s), een overledenenverzorgster en zijn eigen Afscheidshuys Lingewaard met onder andere twee 24-uurs kamers waardoor u dag en nacht bij uw dierbare kunt zijn.

Een afspraak maken kan altijd maar het inloopspreekuur elke eerste zondag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur is ook een mogelijkheid. Loopt u gerust binnen met uw vragen.