Afbeelding
Foto:

Het gaat om hoe u het wilt...

GENDT - Mireille Mom Uitvaartverzorging bestaat inmiddels al zes jaar. 28 september was het alweer een aantal jaren geleden dat een droom tot uitvoer werd gebracht. Wanneer we kijken naar het nu, naar het heden, dan staat er een stevige organisatie.

Vele uitvaarten verder en een aantal nieuwe mensen rijker. Begin dit jaar mocht ik mijn jongere zus Maureen verwelkomen in mijn bedrijf. Ik zocht een schrijfster en spreekster, omdat ik vind dat iedere uitvaart de hoogst mogelijke aandacht en kwaliteit verdient. Maureen schreef altijd al veel en graag en ik zag in haar een waardevolle aanvulling. Zijzelf was wat terughoudend, ons vakgebied is nou eenmaal niet standaard en makkelijk, maar ze heeft de sprong gewaagd en functioneert inmiddels volwaardig mee. Inmiddels niet alleen meer als uitvaartspreekster, maar eveneens als uitvaartleidster. De angst die zij droeg voor de dood en alles wat daarmee samenhing, is omgezet in kracht. Precies wat ik nastreef met mijn bedrijf en wat ik wil doorgeven aan mijn medemens. Daarnaast voelen we beiden passie voor het vak, misschien wel door ons verleden, maar meer nog vanuit ons hart.

Wanneer wij ons richten op de verzorging en opbaring van de overledenen, het organiseren van de uitvaart of het spreken tijdens een afscheidsviering, dan heeft ieder aspect een eigen karakter en dus ook een eigen gezicht nodig. Daarmee onderscheiden wij ons wellicht, omdat wij vinden dat iedere stap in het regelen van een uitvaart bijzondere aandacht verdient. Mireille Mom Uitvaartverzorging wil u meenemen in haar wereld, zodat u ziet dat onze aanpak gericht is op uw wensen. Persoonlijke aandacht is ons speerpunt, op welke manier dan ook. Wij zorgen, ontzorgen en luisteren vooral naar u. Daarnaast regelen wij heel veel voor u, zodat een uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Een afscheid kun je maar één keer doen en dat doen wij graag goed.

Om u een goed beeld te geven van ons vak en onze specialismen, zullen wij u de komende maanden informeren over een diversiteit aan aspecten. Wij belichten vanaf nu iedere maand weer een nieuw onderwerp.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u heel graag te woord. Aandacht voor de dood staat misschien niet bovenaan uw wensenlijst, toch is het niet onverstandig om eens met ons in gesprek te gaan, al is het maar informatief. Mireille Mom Uitvaartverzorging staat graag voor u klaar. Ons telefoonnummer: 0481 420002