Foto: Rezie Leenders Fotografie
Foto: Rezie Leenders Fotografie Foto: Rezie Leenders Fotografie

Opening waterveld MHC Bemmel 800

BEMMEL - Op zaterdag 21 oktober vierde MHC Bemmel 800 op feestelijke wijze de opening van het gloednieuwe waterveld. Na de mooie toespraken van voorzitter Sander Schinkel en wethouder Theo Janssen werd de opening bekrachtigd: Jan van Paassen en Jasmijn Nagtegaal, oudste respectievelijk jongste spelende lid van de vereniging, scoorden samen het eerste doelpunt. Hiermee werd fraai onderstreept dat het veld voor jong en oud en dus voor de hele vereniging is.

Enkele honderden aanwezigen zagen vervolgens hockeylegende Naomi van As het veld betreden samen met de Meisjes D7 van het vorige seizoen. Dit team wist met hun sponsorloop het meeste geld binnen te halen voor het waterveld, dat door middel van crowdfunding is gefinancierd. Hiermee kregen zij het privilege de openingswedstrijd te spelen op het nieuwe veld met Naomi van As als coach. Vooral het intieme kleedkamermoment voorafgaand aan de wedstrijd, samen met hun idool, maakte veel indruk op deze jonge meiden. De middag werd vervolgd met een interview met Naomi van As en natuurlijk mochten de foto's en handtekeningen niet ontbreken, in de warmte van een mooie najaarszon.

De vereniging is vele partijen dank verschuldigd voor het realiseren van de aanleg van het waterveld, waaronder met name de gemeente Lingewaard, de aannemer CSC Sport en natuurlijk alle financiers. Voor de ontzettend geslaagde middag met Naomi van As spreekt de vereniging vooral haar dank uit aan René Reijnen en Henk Scholten Volvo die dit onvergetelijke feest mogelijk hebben gemaakt.