Afbeelding
Foto:

Live-muziek in De Kinkel

BEMMEL - In de studio’s van cultureel centrum De Kinkel repeteren wekelijks vele bands en zij willen zich graag presenteren aan het publiek. Die bands passen niet in één avond live-muziek vandaar dat er een aantal avonden gepland is waarop zij zullen spelen.

De eerste avond live-muziek is op zaterdag 11 november en de eerste band begint om 21.00 uur te spelen, de entree is gratis. Misty Giants in de huidige samenstelling speelt Misty Giants stevige Rock-Blues muziek, afgewisseld met een enkele ballad, van de seventies tot heden. Lex Hubers: gitaar en zang Erik Elbers: gitaar Marcel Rensen: basgitaar, Hans Derksen: drums en zang.

TheetsBluesBand

Naast Frans Bergen op basgitaar, Harm Megens op drums, Ron van Hal mondharmonica en Theo Hendriks zang, is de band vernieuwd met twee slag/solo gitaristen Derek Vermaat en Eric Schoots. Theetsbluesband speelt covers van o.a. Peter Green, Jeff Healy Band, ZZ Top, Stevie Ray Vaughan, en Eric Clapton

FuzzBall Jr.

FuzzBall Jr. werd gevormd met vele muzikale invloeden van onder andere Jimi Hendrix, The Black Keys en Foo Fighters. Na diverse lokale optredens als trio te hebben gespeeld is er in 2016 bassist Fortuné bijgekomen om het muzikaal compleet te maken.
Met deze nieuwe muzikale uitbreiding hebben ze al op diverse podia staan rocken, zoals Woodstock aan de Waal en ParkBob. Hoogtepunt was een tweede plaats in de popronde van de Parel van de Betuwe.

Peter Hoogakker - zang/gitaar, Hartger Ruysch - gitaar, Jeroen Hoogakker - drums, Fortuné Elekonawo – bas.