Inloopavond voor hulp

aan mensen met schulden

REGIO - Stichting SBBO heeft dit jaar nog twee inloopavonden. Op deze avonden kunnen mensen uit Arnhem en omgeving, hulp vragen bij financiƫle problemen.

"Wij werken met vrijwilligers, die vaak in dezelfde situatie hebben gezeten en zich belangeloos inzetten voor de stichting. Ook zoeken wij nog vrijwilligers voor diverse taken, bij interesse, zie onze website!

Stichting SBBO staat voor Schuldhulpverlening, Budget-coaching, Beheer, Ombudsman. "Ons doel is, om mensen met problematische schulden te helpen in een zo vroeg mogelijk stadium. Dan kunnen we de weg naar de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) nog voorkomen en het op de minnelijke manier oplossen. Wij werken met vrijwilligers, die zelf ook in de schulden hebben gezeten en mensen willen helpen, net als zij. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op."

De avonden zijn op op 7 november en 12 december van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Zorgboerderij De Kroon, Randweg 2 Arnhem."Heeft u hulp nodig, kom dan naar de inloopavonden of neem contact op met Ton Hovestad, initiatiefnemer van Stichting SBBO, mail: stichtingsbbo@gmail.com, 026 3798368, bereikbaar tussen 12.00 en 21.00 uur; www.stichting-sbbo.nl. Wilt u een donatie doen, ook dat kan. Wij werken samen met Shop2Donate: https://www.donate2shop.com/sbbo."