Wijkplatform Angeren

ANGEREN - Op dinsdag 31 oktober is er de maandelijks terugkerende vergadering van het wijkplatform Angeren in het Dorpshuis aan de Emmastraat. Aanvang om 19.30 uur.                                                                                        

"We hanteren een inloopuurtje van 19.30 tot 20.00 uur, waarin u welkom bent om uw idee, uw suggestie, uw klacht en/of uw opmerking over leefbaarheid en veiligheid in ons dorp aan ons kenbaar kunt maken. Elke opmerking van iedereen nemen we serieus, zullen we noteren en in de vergadering bespreken. Op deze manier proberen we samen met u bij te dragen aan een zo optimaal mogelijke leefbaarheid en veiligheid in ons dorp. Tijdens dat inloopuurtje kunt u natuurlijk ook langs komen, om gewoon eens te informeren met welke verbeterpunten we momenteel bezig zijn in ons dorp. Natuurlijk kunt u hiervoor ook www.platformangeren.nl. bezoeken.

"Bent u niet in de gelegenheid om op 31 oktober even bij ons langs te komen, dan kunt u ons ook mailen. Mailt u dan naar: platformangeren@gmail.com. Ook is er nog de mogelijkheid, om uw opmerking te deponeren in de daarvoor bestemde brievenbus in ons dorpshuis. Wij zien u graag op 31 oktober om even met ons mee te denken over veiligheid en leefbaarheid in ons dorp."