Afbeelding
Foto:

Optreden op Novemberfest bij kwekerij Arnhem-Nijmegen

LINGEWAARD - Accordeon groep Betuwe Oost bestaat uit elf accordeonisten en een drummer en er heerst bij de repetities en de optredens altijd een gezellige sfeer. Niet alleen het gezamenlijk muziek maken is voor ons belangrijk,maar ook de onderlinge vriendschap speelt een rol.

"Wij spelen herkenbare muziek; bijvoorbeeld uit de jaren '50, '60 en '70 van de vorige eeuw, als ook wat moderne populaire stukken. Er wordt gespeeld van bladmuziek in meerdere partijen (stemmen). In de afgelopen jaren hebben we ruime ervaring opgedaan in het presenteren van een afwisselend programma.Bijvoorbeeld bij jubilea, verjaardagen, feestelijke openingen of zo maar een gezellige avond. Verder spelen wij rond Sinterklaas als Zwarte Pietenorkest, terwijl ook het opluisteren van kerstmarkten door ons verzorgd kan worden."

De repetities zijn op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in dorpshuis De Tichel in Haalderen. Belangstellenden zijn welkom om een repetitie bij te wonen. "Graag wel even bellen vooraf, er kan een repetitie uitvallen. Speelt u zelf ook accordeon, neem dan vooral ook uw eigen instrument mee, want het is leuk om direct actief met ons mee te spelen."

Zondag 5 november zullen wij optreden bij de Kwekerij Arnhem-Nijmegen Huyskweker Gendt tijdens het Novemberfest van 11.30-13.00 uur, waar iedereen welkom is. Men kan luisteren en tevens rondkijken bij de kwekerij.

Op www.accgpbetuweoost.nl staat uitgebreide informatie.