Optreden Schip Ahoy

in Doornenburg

DOORNENBURG - Het Vlinderfonds Huissen bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid van dit prachtige jubileum trakteert Het Vlinderfonds alle senioren van Lingewaard op een concert.


Al in lengte van jaren heeft Het Vlinderfonds vele verenigingen en mooie initiatieven financieel ondersteund en wil met deze reeks concerten aandacht vestigen, binnen de gemeente Lingewaard, op het bestaan van dit fonds.

Dit concert wordt voor de Doornenburgse senioren gehouden op vrijdag 17 november in het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Het optreden begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.Het concert wordt gegeven door zeemanskoor Schip Ahoy uit Angeren onder de bezielende leiding van dirigent Gert Huting. In de pauze krijgt de bezoeker van Het Vlinderfonds een kopje koffie of thee, met iets 'lekkers' erbij. De toegang is gratis.

Stichting Ouderen Doornenburg en De Zonnebloem Doornenburg ondersteunen Het Vlinderfonds bij de organisatie van dit concert en hopen dan ook dat veel senioren het concert komen bezoeken.