Afbeelding
Foto:

Pleisterplaatsviering en

ochtendgebeden in Ressen

RESSEN - We leven in een vaak roerige wereld waarin je soms voor je gevoel wordt geleefd. De Pleisterplaatsvieringen en de ochtendgebeden in het prachtige Middeleeuwse kerkje van Ressen helpen je om ruimte te maken in je hoofd en in je hart. Dit jaar putten we uit de schatten van de Keltische traditie.

Iedere eerste zondag van de oneven maanden is er ’s avonds een Pleisterplaatsviering. De eerstvolgende is op vijf november. Er is ruimte voor inspirerende teksten, stilte, meditatieve muziek en liederen uit onder andere Taize en Iona. De vieringen beginnen om 19:30 uur, duren ongeveer drie kwartier en worden afgesloten met koffie/thee/ontmoeting in de Kosterij.

Daarnaast is er sinds begin september op elke werkdag een ochtendgebed van 9:00-9:15 uur. Je neemt aan het begin van de dag de tijd en de rust om even stil te worden, te luisteren, inspiratie en nabijheid te zoeken voor het hier en nu. Een mogelijkheid voor een betekenisvol moment voor iedereen, kerkganger of niet.

Je bent welkom, of je nu eenmalig mee doet, of regelmatig. Het adres van de kerk is: Kerkenhofstraat 3 in Ressen. Info: www.4-plek.nl.