Afbeelding
Foto:

Oproep van Huurdersbelang Lingewaard

LINGEWAARD - De huurdersbelangenorganisatie Bewonersraad Lingewaard vraagt alle huurders van Waardwonen zich aan te melden op de facebookpagina 'Huurdersbelang Lingewaard'.

Via deze wijze wil de Bewonersraad Lingewaard een beter contact opbouwen met de huurders van Waardwonen, zodat zij de belangen van de huurders beter kunnen behartigen.

De Bewonersraad Lingewaard is een organisatie die bestaat uit vrijwilligers, allen huurders van Waardwonen. De organisatie probeert zo goed mogelijk de wensen op het gebied van wonen van de huurders van Waardwonen aan te horen en, indien mogelijk, op te lossen. Om dit beter te kunnen doen heeft de Bewonersraad deze facebookpagina gestart. Op deze pagina kunnen huurders hun (on)genoegen uiten door middel van kleine enquêtes. Op deze wijze probeert de Bewonersraad Lingewaard beter zicht te krijgen in de problemen die spelen bij de medehuurders.

"Soms weten we niet, of slechts een beetje, wat er bij de huurders speelt”, zegt Gijs van der Elst (voorzitter). “Het zou echt geweldig zijn als deze facebookpagina ons dichter bij onze achterban (huurders van Waardwonen in Lingewaard) brengt." De organisatie vraagt alle huurders met een facebookaccount zich aan te melden op deze pagina. Informatie vanuit de huurdersbelangenorganisatie kan via deze weg snel en makkelijk gedeeld worden. "Laat uw stem horen via facebookpagina - Huurdersbelang Lingewaard (wel even op lid worden klikken)."