Afbeelding
Foto:

Bridgeclub Doublet Bemmel

BEMMEL - Het bridgeseizoen is weer volop aan de gang en de eerste ronde is gespeeld.

In de A eindigden Marian en Steef als eerste met de mooie score van 60.81%, als tweede op de voet gevolgd door Hans en Hub met 60.53%. Derde Erik en Jaap met 56.19%.

In de B wisten Loes en Piet beslag te leggen op de eerste plaats met 57.70%, tweede werden Liesbeth en Theo met 57.00%, derde Doortje en Ben met 54.19%. Zij starten dan ook in de A.

In de C scoorden Connie en Annemarie 55.99% en dit leverde de eerste plaats op. Niek en Cornelis werden tweede met 54.42%. Deze paren starten in de B.

Verfhandel en Woonwinkel Mattijssen is de komende vijf jaar onze nieuwe hoofdsponsor. Harry Mattijssen was persoonlijk naar de Kinkel gekomen om de wisseltrofee uit te reiken. Deze fraai uitgevoerde trofee in glas laat zowel het logo van Mattijssen als van Doublet zien. Alom bewondering voor deze trofee, die vergezeld ging van de waardebonnen van de firma Mattijssen.

Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariƫns, e-mail anne.ariens70@gmail.com, of bezoek onze website: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.