Afbeelding
Foto:

Mevrouw Lobke van de Sant uit Gendt wint jaar lang gratis dierenvoer bij Welkoop Gendt

GENDT - Vanwege Dierendag organiseerde Welkoop dit jaar de campagne 'Beestje blij, baasje blij'. Klanten kregen bij hun aankoop een zakje met Blije Dierenmaskertjes. Klanten die er de leukste foto mee maakten, hadden kans op een heel jaar lang gratis dierenvoer voor hun dier. De mooiste foto kwam dus uit Gendt.

'Bij Welkoop hebben we dit jaar Dierendag op een heel andere manier aandacht gegeven', aldus Pieter van den Broek, eigenaar van Welkoop Gendt. 'Met de Blije Dierenmaskertjes hebben we heel veel grote en kleine klanten een blij moment geboden. En dat geldt natuurlijk nu helemaal voor mevrouw Lobke van de Sant, die uit de meer dan 1.700 ingezonden foto's als beste uit de bus kwam. Ze heeft hiermee een jaar lang gratis voer voor haar American Stafford met de naam Djay gewonnen. Leuk dat de prijs in onze winkel gevallen is en we hem dit nu feestelijk kunnen uitreiken.'

Dat klanten Welkoop waarderen bleek onlangs nog toen Welkoop voor de vierde keer op rij de prijs won voor Beste Dierenspeciaalzaak van Nederland en voor de derde keer op rij voor Beste Tuinspeciaalzaak.

Met 152 winkels én een webwinkel, is Welkoop hét merk met verstand van tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat, dat is waar het bedrijf goed in is. Het assortiment kent vijf werelden die in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier.