Foto: Henk Bijvank
Foto: Henk Bijvank Foto:

Lingewaards Mannenkoor zong in Haarlem

LINGEWAARD - Op zaterdag 21 oktober heeft het Lingewaards Mannenkoor deelgenomen aan het Holland Mannenkoren Festival te Haarlem.

Er werd meegedaan door achttien mannenkoren uit het hele land: van Terschelling tot Breda. Vanwege deze grote deelname kon niet ieder koor optreden in de oude Sint Bavo-kerk en is het Lingewaards Mannenkoor ingedeeld in de Paterskerk aan de Groenmarkt.

Het concert van het Lingewaards Mannenkoor werd beoordeeld door een twee-mans jury, waarbij het koor 139,5 punt behaalde. Dit was de op twee na hoogste score van de koren. In schooltermen vertaald was het een 8-. Vergeleken met onze deelname aan een concours in Nunspeet vier jaar geleden een mooie vooruitgang: toen scoorden we een 7+.

Na afloop (en de bustocht terug) werd het jubileumjaar van het Lingewaards Mannenkoor afgesloten met een stamppottenbuffet in Mea Vota.

Wilt u meezingen in het Lingewaards Mannenkoor? Bezoek dan vrijblijvend een van onze repetitieavonden op dinsdagavond van 19:45 tot 21:45 uur in Het Stedium, Muntstraat 10 te Huissen. U kunt dan kennismaken met ons Kerstrepertoire en proeven van de sfeer van mannen onder elkaar.

Meer informatie staat op: www.lingewaards-mannenkoor.nl.