Afbeelding
Foto:

Eerste KerstRun Doornenburg: voor de hardloopliefhebber!

DOORNENBURG - Op zondag 10 december wordt door Sportdorp Doornenburg de eerste KerstRUN gehouden. Deze KerstRun wordt samen met de traditionele kerstmarkt verzorgd vanaf het dorpsplein in Doornenburg. Start en finish van deze hardloopwedstrijd zijn op het plein, waar gedurende de middag de hardlopers te bewonderen zijn.

Er kan gelopen worden op meerdere afstanden. Voor de allerkleinsten van 4 - 7 jaar is er een KerstmutsRun van 1 km waarvan de start om 12.30 uur is. De andere afstanden zijn 2,5 km om 13.00 uur (8 -14 jaar), 5 km om 14.00 (vanaf 12 jaar) en 10 km om 15.00 uur (vanaf 14 jaar).

Inschrijving voor de KerstRUN kan vanaf begin november via de website www.sportdorpdoornenburg.nl waar ook de kosten van deelname vermeld staan. Naast de voorinschrijving via de website kunnen deelnemers zich ook op de dag zelf melden bij de organisatie. Dat kan vanaf 11.30 uur op sportparkDe Vijzel van vv GVA waar ook parkeergelegenheid en kleedkamers beschikbaar zijn.

Vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij deze hardloopwedstrijd kunnen zich via de website aanmelden. Vooral op de wedstrijddag is alle hulp welkom.

Voor de kerstmarkt op het dorpsplein is er overigens nog ruimte voor standhouders. Deze ondernemers kunnen zich aanmelden middels een mail aan kerstmarktdoornenburg@gmail.com.