Essentia draait mee in de top competitie

BEMMEL - Zowel team 1 als team 2 van Tafeltennisvereniging Essentia draait mee in de top van hun competitie. Dat is een prestatie van formaat.

Team 1 staat tweede in de derde klasse. De spelers Ton Wannet, Jorn Sanders en Marjo Claessens spelen dit seizoen een zeer constant seizoen. Met name Ton Wannet speelt de laatste weken de sterren van de hemel. Met weergaloze rally’s en perfecte returns weet hij menig tegenstander te ontregelen. Het is een genot om naar dit spel te kijken.

Het tweede team van Essentia staat derde in de vierde klasse. Met slechts twee punten achterstand op de nummer 1 hebben ze alles nog in eigen hand. Promotie naar de derde klasse lonkt.
Uitblinker bij dit team is Adri Leissner. Bijna al zijn partijen weet hij in winst om te zetten. Tegenstanders komen met een angstig gevoel naar Bemmel wetende dat Adri meedoet. De kans dat er dan punten meegenomen worden uit Bemmel is zeer klein. De kans bestaat dat hij door dit spel in de belangstelling komt te staan van clubs die op een nóg hoger niveau spelen.

Ook zin om te komen tafeltennissen onder begeleiding van een toptrainer? Kom dan op vrijdag naar De Schaapskooi in Bemmel. Vanaf 20.15 uur krijgen de senioren training, waarna het mogelijk is om nog vrij te spelen. De junioren kunnen om 18.15 uur (beginnende jeugd) of om 19.15 uur (gevorderde jeugd) spelen.
Meer informatie verkrijgbaar op www.essentiabemmel.nl, via info@essentiabemmel.nl of www.facebook.com/TTVEssentia.