Foto: Henk Sluiter
Foto: Henk Sluiter Foto:

Nieuwe dorpsprins Keujesgat

ANGEREN - Nog een paar dagen en dan nemen we alweer afscheid van prins Dick van het Roode Wald en prinses Yvonne. Zaterdag de 11e van de 11e is het zover.

Op deze avond wordt op grote wijze afscheid genomen van Prins Dick van ’t Roode Wald, Prinses Yvonne en adjudant Geert. Zij hebben de afgelopen twee jaar op voortreffelijke wijze de scepter gezwaaid over het Keujesgat.

Wie wordt de nieuwe prins, en regeert de komende twee jaar over het Keujesgat? Er wordt al veel over gesproken en er worden verschillende namen genoemd. De keuzecommissie wordt nauwlettend in de gaten gehouden, wat doen die twee mannen, waar gaan ze naar toe. Iedereen heeft zijn eigen theorie hierover. Of hun redenatie of misschien wel hun wens uitkomt blijft uiteraard geheim tot het allerlaatste moment. De spanning bij de aanstaande prins en zijn gevolg neemt hand over hand toe. Bijna is de dag daar dat het grote geheim dat al een tijdje wordt meegedragen openbaar wordt. Bent u ook zo nieuwsgierig wie de komende twee jaar de scepter zwaait? Kom dan op zaterdag 11 november naar de openingsavond van AKG De Narrenpoel.

Op deze avond zullen de verschillende groepen van dansgarde The Stars hun nieuwe dansen laten zien. Alle groepen hebben nieuwe garde- en showdansen. Zij staan dit jaar onder leiding van hun nieuwe trainster Naomi Reesing.

Als het nieuwe prinsenpaar officieel geïnstalleerd is openen zij het feest op muziek van Vision. Kom 11 november naar het dorpshuis en feest, dans en vier gezellig mee!

De openingsavond wordt gehouden in het dorpshuis, Emmastraat 23 in Angeren en begint om 20.11 uur. Entree is 5,00 euro.