Deze foto is gemaakt met het 75-jarig jubileum
Deze foto is gemaakt met het 75-jarig jubileum Foto:

Kroonjaar bij

het Dames Platform Huissen

HUISSEN - Op 11 november is het alweer 80 jaar geleden dat de vrouwenvereniging destijds is opgericht. Door het tijdperk heen is er veel veranderd.

Zo is de vereniging 24 jaar geleden zelfstandig geworden onder de naam: Dames Platform Huissen. Sindsdien is het aantal leden rond de 100 gebleven. Dat is een goed teken en daar kunnen alle bestuursleden door de jaren heen trots op zijn. Een gezonde vereniging dus en in het digitale tijdperk waarin men nu leeft is het DPH helemaal mee gegaan met een eigen website en FB-pagina.

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert het bestuur een avond voor hun leden en belangstellenden. De diversen avonden zijn dan ook helemaal van deze tijd en worden al decennia lang gehouden in ” De Valom” in Huissen. Hier is de thuisbasis van het DPH, waar de familie van Bon altijd met raad en daad en in goed overleg klaar staat voor de vrouwenvereniging.
Toch is niet alles veranderd ten opzichte van vroeger, want de gezelligheid is altijd gebleven en daar gaat het om. Met hun 75-jarig jubileum nog vers in het geheugen gaat men op zaterdag 11 november het kroonjaar 80 vieren. Deze dag is alleen voor leden en zij hebben inmiddels de uitnodiging met het programma ontvangen. De dag begint om 14.45 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Wilt u ook eens kennis maken met het Dames Platform Huissen kom dan naar een van de avonden en wie weet is dit de vereniging waar u naar op zoek was. Of kijk op www.facebook.com/dph.huissen.