Afbeelding
Foto:

Gouden huwelijk Theo en Gerrie

LINGEWAARD - In 1958 ontmoeten Theo Flintrop en Gerrie van Alst elkaar. In de verkeringstijd die negen jaar duurde zijn ze samen de eerste keer naar Den Haag op vakantie geweest. In die tijd heeft Theo ook in dienst gezeten en moest toen zes weken naar Lacotine.

Toen Theo na zes weken Frankrijk thuis kwam, zei hij tegen de ouders dat hij met Gerrie naar de film ging, in plaats daarvan hebben ze de hele avond in Arnhem in een bus hokje zitten vrijen...

Theo werkte eerst samen met zijn vader en broer Dries in de kas, waarna Theo voor zichzelf begon en Gerrie hem tot in de late uurtjes ging helpen. Na twee jaar werd hun eerste kind geboren. Na een zware bevalling zei ze tegen schoonmoeder: 'ik doe het nooit meer', die daarop zei: 'volgend jaar staan we weer aan je bed…' Daarna nog een jongen en later volgde dan toch nog een meisje. Na tien jaar bloemen kwam helaas de oliecrisis, als gevolg hiervan ging Theo de bouw in. Vier jaar bij Spoeltman Bouw gewerkt. Daarna kwam Verhagen in beeld waar hij samen met Rut Reijnen veel gewerkt en veel gelachen heeft.

Samen met Gerrie is Theo toch weer teruggegaan naar de bloemen. Bij Ibes tegenover hen. Na zes jaar zijn ze samen bij De Beyer in Lent gaan werken waar ze twaalf jaar hebben gewerkt tot aan de vut. Daarna konden ze genieten van de vrijheid… Vakantie America, acht keer Lourdes, veel fietsen en op de kleinkinderen passen.

Op 8 november vieren ze hun 50-jarige bruiloft; 9 november krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huisje, waar ze het geluk mogen kunnen voortzetten.