Speler Bart Arnts krijgt aanwijzingen van coach Rob Welman
Speler Bart Arnts krijgt aanwijzingen van coach Rob Welman Foto:

Hutaf 1 verslaat

directe concurrent

HUISSEN - Na een korte onderbreking is afgelopen weekend de tafeltenniscompetitie weer begonnen. Hutaf 1 speelde in Zoetermeer tegen Taverzo 1. Beide teams begeven zich in de onderste regionen van de ranglijst en hadden dus alle twee belang bij een overwinning. In dat opzicht slaagde de Huissense formatie goed.

Via een 5-1 tussenstand kwam er uiteindelijk een 8-2 overwinning op het scorebord te staan. Mats Janssen won alle drie zijn partijen terwijl Anne van Bolderen en Joeri van Ekeren ieder twee wedstrijden naar zich toe wisten te trekken. Hierdoor werd Taverzo gepasseerd op de ranglijst.

In een ongemeend spannende poule streed Hutaf 2in Friesland tegen Dokkum 1 om de koppositie. Het werd een spannende wedstrijd met wisselende kansen waarbij het Friese team uiteindelijk aan het langste eind trok. Zij wonnen met 6-4. Aan Hutaf-zijde bleef Jaimie Brans zonder overwinning. Joeri van Ekeren wist één partij te winnen en Sam ten Westend bleef knap ongeslagen.

In Huissen behaalde Hutaf 3 tegen SKF 2 uit Veenendaal een knappe 6-4 overwinning. Jesper van Zanten vervulde zijn rol als kopman met verve door al zijn partijen te winnen. Ook Bart Arnts wist twee wedstrijden uit het vuur te slepen. Helaas zaten er geen winstpartijen in voor Stijn Stellaard.