Weekmenu Bemmels afhaalpunt

LINGEWAARD - Op maandag 13 november kunnen inwoners van heel Lingewaard tussen 17.00 en 18.00 uur het volgende menu afhalen: zuursalade, zuurkoolstamppot én een toetje.

Deze maaltijd kost vier euro en wordt bereid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het afhaaladres is Cuperstraat 9 te Bemmel. Gevraagd wordt zelf drie afsluitbare bakjes mee te nemen!

Wilt u ook genieten van zo’n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van te voren even inschrijven via het SWL Meldpunt. Er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid menu’s beschikbaar. Inschrijven kan op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 088 2552555.

Het Bemmels afhaalpunt is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Wil van den Hurk (088 2552550).

Filosofisch café in Gendt

GENDT - Op vrijdagavond 17 november vindt er een bijeenkomst plaats van het filosofisch café in café De Klok in Gendt.

Het thema van deze avond is: Geloven in God: realiteit of illusie? Hoe verhouden wetenschap en religie zich tot elkaar? Is de Bijbel, als het woord van God, de enige waarheid, en moet daarom de evolutietheorie worden verworpen? Staan wetenschap en religie los van elkaar? Of is de werkelijkheid volledig gebaseerd op logica en wetenschap?

Jeroen Otten, docent psychologie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen, geeft een korte inleiding op het thema waarna er ruim de gelegenheid is om met elkaar in discussie te gaan. De aanvang is 20.00 uur; inlopen vanaf 19.30 uur, entree is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht bij Robbert Bakker (06 53124112 of email: robbert@hesticare.nl) of Jeroen Otten (jeroeno@usa.net). Iedereen is welkom!