Afbeelding
Foto:

Oproep nieuwe leden

lokale cliëntenraden RijnWaal Zorggroep

REGIO - RijnWaal Zorggroep is op zoek naar nieuwe leden om onze lokale cliëntenraden(LCR) te versterken. De LCR behartigt de belangen van de bewoners die wonen op één van onze locaties: Liduina in Bemmel, Sancta Maria en Loovelden in Huissen, Sint-Jozef in Gendt, en Sint-Jozef in Lent.

Binnen RijnWaal Zorggroep is zeggenschap van de cliënten van groot belang. De LRC geeft gevraagd of ongevraagd advies aan de leiding, zij praten mee over allerlei zaken die van invloed zijn op het welzijn van de cliënt. Onderwerpen als hygiëne, voeding, zorg of activiteiten kunnen aan bod komen. Via deze weg kunnen de cliënten invloed uitoefenen op hun welbevinden.

We zijn voor elke locatie op zoek naar nieuwe leden om onze huidige lokale cliëntenraden te versterken waarbij op dit moment de vraag in Huissen urgent is.

Wilt u onze bewoners een warm hart toedragen en heeft u ambitie om op deze manier vrijwilligerswerk te doen? Dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met Helmi Bus, secretaresse van de centrale cliëntenraad. U kunt haar bereiken via mailadres: h.bus@rijnwaal.nl. en telefoonnummer: 0481 421338.