Afbeelding
Foto:

Pietenloop: Ren je rot met het hele gezin

LINGEWAARD - B.o.d. De Sprinters houdt op 26 november weer de jaarlijkse Pietenloop. Het is een feest voor jong en oud.

Kom al hardlopend in Sinterklaasstemming en geef je op via www.inschrijven.nl Doe het snel want vol is vol. Kinderburgemeester Guus Kramer lost om 10 uur het eerste startschot voor de jongste kinderen.'Na de 700 meter volgen nog de 1500 meter, 5 km en 10 km.' Kijk op www.boddesprinters.nl voor het hele tijdschema en praktische informatie.

Sint-Maartentocht op het Zand: alle lampionnen verzamelen!

HUISSEN - Op zaterdag 11 november wordt door stichting De Zandse Kerk Sint-Maarten gevierd met een lampionnentocht. Kinderen (en ouders) kunnen vanaf 18.00 uur verzamelen in De Zandse Kerk. Mogen de kinderen ook bij u aanbellen? Zet een kaarsje voor het raam of bij de voordeur!

Sint-Maarten is natuurlijk het bekende feest waarbij kinderen met lampionnen langs de deuren komen. Sommige maken een eigen lampion met vrolijke kleuren en anderen kopen een mooie lampion in de winkel. Neem jij jouw mooie lampion ook mee met een lichtje erin?

Aan de deur zingen de kinderen een liedje, en krijgen dan een snoepje of een koekje. Mogen de kinderen ook bij u aanbellen? Steek dan een kaarsje aan en zet deze voor het raam, of bij de voordeur. En zet de snoepjes maar klaar.


Stichting De Zandse Kerk verzorgt dit jaar de optocht op het Zand. Kinderen (en ouders) starten bij De Zandse Kerk. Daar wordt gezorgd voor een tasje om de snoepjes en koekjes in te verzamelen.

"Voor meer informatie, neem contact op met ons. Bel 06 14803998, mail ons naar info@zandsekerk.nl of kijk op facebook of www.zandsekerk.nl."