Evaluatieavond Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op vrijdag 10 november is de jaarlijkse evaluatie- / contactavond van de Angerse Oldtimer Club in clubhuis De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren.

Op deze avond wordt meestal een gastspreker uitgenodigd om de aanwezigen te informeren en voor te lichten over bepaalde dingen die te maken hebben met oldtimers. Deze avond is de heer Poot uitgenodigd. Hij gaat het een en ander vertellen over bromfietsen. Alle merken zullen ter sprake komen met de kenmerken zowel positief als negatief.

De voorzitter zal een overzicht geven van de gebeurtenissen over het afgelopen seizoen 2017. Theo Visser zal verslag doen van het Nachtje Elders Slapen afgelopen seizoen. "Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig over het wel en wee van de Angerse Oldtimer Club? Komt ook, iedereen is welkom. We ontvangen een ieder om 19.30 uur in ons clubhuis De Letste Stuyver want we willen voor 20.00 uur beginnen. Anders komen we die avond tijd te kort. Zoveel hebben we te doen die avond."

Schip Ahoy in Lingehof

BEMMEL – Het Angerense zeemanskoor Schip Ahoy treedt woensdag 8 november om 19.30 uur op in het Bemmelse verpleeghuis De Lingehof. Het is het vijfde concert, waarop het Vlinderfonds Lingewaard alle senioren in de gemeente trakteert.

Het fonds wil op deze manier het zilveren jubileum luister bijzetten. In 1992 is het Vlinderfonds ontstaan toen de Spaarbank Holding fuseerde met de Stichting Bondsspaarsbank Huissen. Het kapitaal dat bij die gelegenheid in het fonds is gestort, wordt gebruikt voor de ondersteuning van maatschappelijke initiatieven in Lingewaard.

De laatste twee vlinderconcerten zijn op 17 en 21 november in Doornenburg en Gendt. Ook daar zal Schip Ahoy een zangprogramma verzorgen.