Afbeelding
Foto:

TOP-Film: La La Land

BEMMEL - La La Land. Deze romantische musicalfilm, die in 2017 een Oscar in de wacht sleepte, moet u beslist zien! Een echte ‘feel good movie’. Damien Chazelle's La La Land is niet alleen een ode aan de klassiekers, maar een onweerstaanbaar verhaal over twee mensen die hun dromen najagen en de onvermijdelijke clash tussen idealisme en harde realiteit.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Donderdag 16 november, aanvang 20:00. Kaartjes kosten zeven euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.