Afbeelding
Foto:

Johan Goossens

vlamt in Theaterkerk

BEMMEL - Zaterdag 18 november speelt topcabaretier Johan Goossens zijn nieuwe show ‘Vlam’ in de Theaterkerk.

Kun je leven zonder idealen? Zonder het goede na te streven, je buren te helpen, je afval te scheiden? Wordt alles dan makkelijker? Of juist zinloos? Mensen zonder hoger doel vindt Johan vaak wel gezelliger. Ze drinken meer, ze lachen harder. Misschien leiden idealen enkel tot frustratie. Wie naar de horizon tuurt, ziet niet wat voor zijn neus staat. De leraar die te veel wil, ziet zijn leerlingen niet en komt uiteindelijk thuis te zitten. Op de bank. In zijn ondergoed. Moeten we het dan maar gewoon gezellig heb- ben? Laten we het vanavond vooral gezellig houden.

Johan Goossens (32) is geen gehaaide snel- prater, maar een cabaretier die met precieze formuleringen tot milde ironie komt. Met het grootste gemak van de wereld switcht hij tussen hilariteit en ontroering, tussen grote banaliteiten en oprechte emoties, tussen waarheid en korrels zout. Zijn spot en zelfspot blijven voortdurend in evenwicht met de charme die hij uitstraalt.

Aanvang optreden 20:30. Kaartjes kosten vijftien euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.