Afbeelding
Foto:

De Amaryllis Winkel Gendt is weer open

GENDT - Ze zijn er weer! Het seizoen voor die prachtige bloemen in rood, wit, roze of meerkleurig is begonnen. Daarom is De Amaryllis Winkel weer open en kunt u de steel of bol kersvers rechtstreeks uit eigen kassen van de kwekerij kopen. Vers van de speciaalkweker: meer kwaliteit is er niet!

"De Amaryllisstelen zijn per stuk te koop", zegt Annelies Peelen. "Je bepaalt zelf hoeveel je er wilt hebben en in welke kleur, elke combinatie is mogelijk. Stel je eigen bos of boeket samen. Zet de stelen thuis in een hoge vaas met alleen wat water en al vlot lopen de knoppen uit om u op prachtige bloemen te trakteren."

"Bollen koopt u bij ons voorzien van een waxlaag", vervolgt Annelies, waarop Erik Kersten de kweker aanvult: "Deze waxlaag beschermt niet alleen de bol, maar zorgt er ook voor dat u er geen omkijken meer naar heeft qua verzorging. Zelfs water geven is niet nodig!"

De waxbollen zijn verkrijgbaar in een scala van kleuren waaronder rood, wit, goud, zilver, naturel en veel meer. Bovendien zijn ze voorzien van een ringstandaard, waardoor u ze overal kunt neerzetten of verwerken in een bloemstukje. Kijk in de winkel ook naar tal van fraaie Amaryllis-cadeau-ideeën, deze zijn volop aanwezig.

Amaryllisstelen en -bollen doen het het best bij kamertemperatuur en bloeien ook prima bij minder licht. Zet ze alleen niet te dicht bij de verwarming. Geen voeding of verdere verzorging nodig!

De Amaryllis Winkel is gevestigd aan de Langstraat 229a in Gendt en is tot half februari geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.