Wildbuffet
Wildbuffet Foto: RijnWaal Zorggroep archieffoto

Wild in Hof van Breunissen

GENDT - Op donderdag 30 november om 18.00 uur is in het restaurant van Hof van Breunissen in Sint-Jozef Gendt van RijnWaal Zorggroep, weer een fantastisch themamenu. De koks hebben deze avond wild op het menu staan.

De herfstperiode is nu echt aangebroken. Het is weer vroeg donker en we kruipen knus bij de open haard. Tijd voor wild op het menu. Een goed glas wijn erbij, en smullen maar. Ieder is van harte uitgenodigd voor deze avond.

Een heerlijk driegangen menu, dat in het teken staat van de herfst. We starten met een romige bospaddenstoelensoep als voorgerecht. Vervolgens is er het hoofdgerecht: hertensukade met rode wijnsaus. We combineren dit met rode kool, grootmoeders stoofpeertjes en zuurkoolstamppotje. Daarbij een frisse rauwkostsalade en pommes duchesses. Als dessert is er advocaatbavarois met slagroom. En dat alles voor een aangename prijs!

Kosten themamenu: 16,95 euro per persoon, exclusief de drankjes. Zich opgeven tot uiterlijk vrijdag 24 november bij het restaurant van Hof van Breunissen (tenzij het maximum aantal gasten eerder is bereikt). Adres: Kloosterplein 4 in Gendt. Telefonisch reserveren kan ook: 0481 421338.